Nieuwe activiteiten bij het Noaberhoes

Vanaf december schaken, dammen en kaarten

Elke week op dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur gezellig kaarten, schaken of dammen? Dat kan vanaf december in het Noaberhoes.
Ook is het mogelijk om hier op de eerste maandagavond van de maand vanaf 19.30 uur te komen schaken. Nog nooit geschaakt? Geen probleem….er is een vrijwilliger die graag bereid is om u de beginselen van het schaken bij te brengen.Het Noaberhoes hoopt uiteraard op genoeg belangstellenden voor deze nieuwe activiteiten. Deze zijn niet uitsluitend voor wijkbewoners, iedereen uit Almelo is welkom.Bij het kaarten kunnen we denken aan klaverjassen, hartenjagen en jokeren.

Belangstellenden kunnen meer informatie inwinnen en zich aanmelden bij Debby Derks op tel.nr. 06 17917648 of per mail: debby.derks1@gmail.com, of tijdens openingsuren bij het Noaberhoes aan de Gors 4 bij winkelcentrum Windmolenbroek.

Deelname op maandagavond €1.50 per keer.

Wij vragen u wel door te geven aan welke activiteit u wilt deelnemen.

 

‘ff opwarmen ……..in het Noaberhoes Windmolenbroek’

Veel inwoners van onze stad dreigen in de kou te komen zitten of zitten inmiddels al in de kou vanwege de stijgende energieprijzen, oplopende prijzen van levensmiddelen en andere  lastenstijgingen.
Stichting Noaberhoes Windmolenbroek nodigt bewoners van harte uit om zich vanaf 1 december a.s. op dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00-18.00 uur bij ons te komen opwarmen in onze inloop- en ontmoetingsruimte (buurthuis) ’t Noaberhoes aan de Gors 4.
Wij zorgen voor een gratis kop soep met een broodje en koffie, thee of warme beker chocolademelk.
We hebben een tweetal dagbladen, een leesmap, schaak- en damborden en spelletjes, dus u hoeft zich niet te vervelen. Als u zin heeft aan een praatje of juist niet, alles kan bij ons!